Over ons

Wat maakt onze bierproeverij nou speciaal?

Misschien heb je al wel eens een proeverij meegemaakt, maar de kans is groot dat het vaak bieren zijn van de zelfde brouwerij met een kaasplank. Natuurlijk ook leuk, want wij doen dat ook graag. Maar... 

Wij willen de smaak van het bier overbrengen. Dat begint al bij aanvang. De tafels zijn opgemaakt met glazen, servies en een kaasplank. Daarnaast staat er een karaf met water. Nadat je helemaal klaar zit, starten wij de proeverij door het eerste bier te presenteren. Waarom is dit bier nou speciaal en wat zit er in het bier. Het is geen opsomming van feiten, maar echt een verhaal dat past in het thema van die avond. Wees niet bang het is geen langdradig verhaal. In de tussentijd ontvang je jouw bier en gerecht. 

Nadat je geproefd hebt, kun je op 'smaak' komen met water en heb je weer tijd voor je vrienden. Daarna is het even wachten op de volgende ronde, want de tijd die er tussen zit is afhankelijk van het bier zodat wij zeker weten dat je de smaken van het bier beter kunt opnemen. 

Na afloop kun je bij ons aangeven of je de bieren wilt nabestellen, want wij proberen bieren te selecteren die niet in de supermarkt  of via de grotere bierwinkels te verkrijgen zijn. 

Tot slot: Wij houden rekening met allergieën en vegatariërs. Word je (met vrienden) weggebracht? De bob kan zich aanmelden voor een bob-menu. Wel de gerechten, maar niet de speciaalbieren. Bovenstaande opties/wensen kun je bij elke proeverij aangeven in de vragen/opmerkingen veld. 

Wij zien jou graag op een van onze proeverijen! 

 

Hans Hissink, Mattijn Bosch, Daniel Volkers en Sjoerd Feunekes. 

Zin an bier?