Een avond op de proeverij

Wij brouwen leven in de proeverij! Wat houdt dat nou in? Wij vertellen kort hoe een themaproeverij georganiseerd is:

Kom binnen op een van de diverse locaties in de regio Achterhoek. We zorgen voor een gezellig ambiance, dat past binnen het thema. Nadat alle gasten binnen zijn, openen wij de proeverij en vertellen wij hoe de avond is opgebouwd. Dan begint het eindelijk! Wij presenteren het speciaalbiertje op ludieke wijze. In het kort vertellen wij: waarom dit biertje geselecteerd is, wat er bijzonder aan is en waarom het gerecht past bij het speciaalbiertje. Geen opsomming van feiten, maar echt een verhaal dat past in het thema van die avond. 

Ben je een vegetariër? Of heb je allegerieën? Geen probleem wij brouwen speciaal voor jou een gerecht dat past bij het gerecht. Dit kan je doorgeven tijdens je aanmelding voor een proeverij. 

Nadat je geproefd hebt, kun je op 'smaak' komen met water en heb je weer tijd voor je vrienden. Daarna is het even wachten op de volgende ronde, want de tijd die er tussen zit, is afhankelijk van het bier. Op eigen gelegenheid serveren wij Swinckels op de tap.  Geen zuipproeverij, maar een bierproeverij of eigenlijk een bierbeleving. 

Na afloop kun je blijven door een bitergarnituur te bestellen of nog een Swinckels biertje af te halen bij de tap! Een proeverij met  Achterhoekse gemoedelijkheid. Wij zeggen daarom niet voor niets: wij brouwen leven in de proeverij! 

Enthousiast? Meld je dan aan voor een van onze themaproeverijen

 

 

Zin an bier?