Een avond op de proeverij

Wij brouwen leven in de proeverij! Wat houdt dat nou in? Lees het of bekijk ons filmpje. 

Wij vertellen kort hoe een themaproeverij georganiseerd is:

Kom binnen op een van de diverse locaties in de regio Achterhoek. Wij zorgen voor een gezellig ambiance 'Achterhoekse gemoedelijkheid'. Nadat alle gasten door ons zijn verwelkomt, openen wij de proeverij en leggen wij uit kort uit hoe de avond is opgebouwd. En dan gaan wij lekker van start! Wij presenteren het speciaalbiertje op ludieke wijze. In het kort vertellen wij: waarom dit biertje geselecteerd is, wat er bijzonder aan is, het verhaal van en achter het bier en waarom het gerecht juist zo goed past bij dit speciaalbiertje. Geen opsomming van feiten, maar echt een verhaal dat past bij het thema van deze unieke avond. 

Nadat je geproefd hebt, kun je weer even rustig op 'smaak' komen jouw vrienden of de vele even gezellige gasten terwijl wij de volgende ronde voor u voorbereiden. Op eigen gelegenheid serveren wij Swinckels, koud op de tap.  Geen zuiperij, maar een ware bierbeleving. 

Nagenieten met een bitergarnituur of nog een Swinckels biertje af te halen bij de tap is altijd mogelijk en gezellig! Een beleving van speciaalbier waar smaak, kleur, geur, gerecht, verhaal en gemuudelijkheid elkaar treffen.

Hierom zeggen wij ''wij brouwen leven in de proeverij''!

Enthousiast? Tuurlijk! Meld je daarom vandaag nog aan voor een van onze themaproeverijen! 

*Ben jij een vegetariër? Of heb je allegerieën? Geen probleem wij brouwen speciaal voor jou een passend alternatief. Dit kan je doorgeven tijdens je aanmelding voor een proeverij. 

 

 

Zin an bier?